All times posted are Eastern Time.

THURSDAY, NOVEMBER 19
TIMEFREE PRE-CONFERENCE WEBINAR
3:30 - 4:30Fundraising from Your American Donors before Year End CAF America & CAF Canada Webinar
MONDAY, NOVEMBER 23
TIMESESSION TRACK
8:15 - 8:45 "HOW TO USE THE PLATFORM" SESSION 1
9:00 - 9:30"HOW TO USE THE PLATFORM" SESSION 2
10:15 - 10:30BREAK
10:30 - 10:45WELCOME/OPENING REMARKS
10:45 - 11:30OPENING PLENARY
11:30 - 11:45BREAK
11:45 - 1:00SESSION (75 MINUTES)
SESSION (75 MINUTES)
1:00 - 1:30LUNCH
1:30 - 3:00SESSION (90 MINUTES)
SESSION (90 MINUTES)
3:00 - 3:15BREAK
3:15 - 4:15SESSION (60 MINUTES)
SESSION (60 MINUTES)
4:15 - 4:30DAY 1 WRAP-UP
4:30+HAPPY HOUR/EVENING ACTIVITIES
TUESDAY, NOVEMBER 24
TIMESESSION TRACKMASTERCLASS TRACK
8:15 - 8:45STRETCHING AND MOBILITY SESSIONSTRETCHING AND MOBILITY SESSION
9:00 - 10:00SPEED MENTORINGSPEED MENTORING
9:45 - 10:00BREAKBREAK
10:00 - 10:15DAY 2 WELCOMEDAY 2 WELCOME
10:15 - 11:30SESSION (75 MINUTES)MASTERCLASS X2 (2.5 HOURS,
INCLUDING A 15-MINUTE
BREAK DETERMINED BY SPEAKER)
SESSION (75 MINUTES)
11:30 - 11:45BREAK
11:45 - 12:45SESSION (60 MINUTES)
SESSION (60 MINUTES)
12:45 - 1:00BREAK BREAK
1:00 - 2:00ETHICS PANEL LUNCH 'N LEARN
2:00 - 2:15BREAK BREAK
2:15 - 3:30SESSION (75 MINUTES)MASTERCLASS X2 (2.5 HOURS,
INCLUDING A 15-MINUTE
BREAK DETERMINED BY SPEAKER)
SESSION (75 MINUTES)
3:30 - 3:45BREAK
3:45 - 4:45SESSION (60 MINUTES)
SESSION (60 MINUTES)
4:45 - 5:00DAY 2 WRAP-UPDAY 2 WRAP-UP
5:00+HAPPY HOUR/EVENING ACTIVITIES HAPPY HOUR/EVENING ACTIVITIES
WEDNESDAY, NOVEMBER 25
TIMESESSION TRACK
8:15 - 8:45MEDITATION FOR BEGINNERS
9:00 - 10:00SPEED MENTORING
9:45 - 10:00BREAK
10:00 - 10:15DAY 3 WELCOME
10:15 - 11:45SESSION (90 MINUTES)
SESSION (90 MINUTES)
11:45 - 12:00BREAK
12:00 - 1:15SESSION (75 MINUTES)
SESSION (75 MINUTES)
1:15 - 1:30BREAK
1:30 - 2:15CLOSING PLENARY
2:15 - 2:30FINAL WRAP-UPS